luni, 21 octombrie 2013

Cum sa devii seducatoare in 7 pasi

1. Cucereste-te pe tine insati


Nu-i poti seduce pe altii daca nu te placi pe tine insati. Ai nevoie de siguranta ce deriva din autostima, din faptul de a te aprecia asa cum esti.
Aseaza-te in fata oglinzii si observa-te atent, apreciindu-ti corpul; apoi enumera calitatile personale care fac din tine o persoana speciala si repeta-ti: ”Sunt o persoana intr-adevar fascinanta.”

2. Indrazneste


Daca nu-ti place sa astepti sa faca el primul pas, atunci creaza conjunctura favorabila ca acest lucru sa se intample. Nu exista faliment mai mare decat acela de a nu fi incercat macar...
Deci, lasa la o parte orice frica, de a gresii sau de a fi judecata de altii. E o mare putere seductiva in orice act de curaj.

3. Zambeste


”Un zambet e un mod foarte economic de a-ti imbunatatii aspectul.” (Jean Toomer)
Este evident ca suntem atrasi de persoane zambitoare, pozitive, ce transmit seninatate si pofta de viata, pentru ca in preajma lor ne simtim bine. Zambetul e contagios. Gandeste-te cum te simti bine atunci cand cineva iti zambeste, mai ales daca acest lucru se intampla in mod neprevazut.

4. Starneste curiozitate


Asa cum in ceea ce priveste imbracamintea este mai seductiv jocul transparentelor ”vad, nu vad”, ce provoaca fantezia celui care priveste, asa si jocul ”stiu, nu stiu” produce un efect similar. Nu intamplator persoanele fascinante sunt inconjurate de o aura de mister.
Nu-i povesti toata viata ta si mai ales toate povestile de dragoste prin care ai trecut. Spune-i doar atat cat este nevoie pentru a-i provoca emotii pozitive precum si dorinta de a te cunoaste mai bine.

5. Intelege


Asculta cu atentie si interes. iti va dezvalui el strategia cea mai buna pentru a-l seduce.

6. Surprinde


Nu-l lasa sa fie sigur de tine. Alimenteaza-i pasiunea, descopera-te putin de fiecare data, dezvaluind aspecte noi si mereu stimulante. Surpriza va fi mereu placuta cand va corespunde dorintelor si fanteziilor sale. Cum sa le cunosti? Ascultand-ul atent.

7. Fa-ti simtita absenta


Nu e nimic mai putin seductiv decat prezenta obsesiva a unei persoane ce invadeaza fiecare spatiu din viata. Absenta si tacerea ta pot stimula dorinta celuilalt de a sta cu tine.
Si cand ai capturat prada, aminteste-ti ”sa lasi colivia deschisa.”


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu