duminică, 6 octombrie 2013

Zonele erogene si Zodiacul

Din vechiul meu zodiac albastru, inainte sa se rupa de tot...

Berbecul


Cap si fata. Ajunge sa-i treci cu mana usor peste tample sau prin par si deja este eccitat. Le place sa le sugi urechea. Femeilor le ajunge sa le sufli in ureche. Jocul buzelor unui barbat barbos aduc unei femei berbec o placere deosebita. Cine nu are barba ii poate mangaia buzele cu varful degetelor. Efect garantat.

Taurul

Gatul: cand ii treci usor cu degetele peste gat si apoi il saruti rapid se excita. Saruta-i patimas pe gat, cu usoare muscaturi, dar nu uita ca taurul este incet si ii va placea lucrul comod, nu e voie sa fie luat prea cu asalt, surprindere sau fortat.

Gemeni

Mainile si bratele. Femeile reactioneaza la sarutul mainii, barbatilor le place sa fie tinuti de mana. Amandorora le place sa li se mangaie bratele sau sa li se sarute partea interioara a bratului.

Racul

Un sarut cu limba si dintii. Amandoi reactioneaza la stimulari manuale si orale ale sanilor. O usoara mangaiere pe piept ii face sa doreasca actul sexual. Femeile doresc jocul sfarcurilor sanilor.

Leul

Cum s-ar putea incepe? De exemplu in baie. I se freaca spatele cu un burete pana i se inroseste pielea. Spatele este la leu deosebit de sensibil. Se insista pe sira spinarii. Leul va toarce si-si va invita probabil partenera in cada. Ii place sa i se treaca usor cu unghiile pe spate. Asta il stimuleaza la performante de maestru. Femeii leu trebuie sa i se treaca cu franjurile unui fular pe spate, de la omoplat spre mijloc.

Fecioara

Punctul lor sensibil este burta. Reactioneaza la mangaieri in acest perimetru si mai ales un dus in aceasta regiune ii excita puternic. In general au o mare preferinta pentru jocurile in apa.

Balanta

Spatele si fundul. Pot fi astfel dezarmati in timpul dansului. Se excita foarte tare cand simte pe spate sfarcurile partenerei. Este cel maisensibil la fund. Femeile balanta se recunosc dupa forma deosebit de rotunjita a acestei parti.

Scorpion

Organele genitale. Pe barbat il duci spre extaz doar atingandu-l usor pe membru. Un chilot stramt il poate excita. femeia scorpion se poate excita daca-si pune picior peste picior si-si freaca buzele mari. O placere mai mare pentru un barbat scorpion decat o limba trasa peste membru nici ca poate exista. Femeile adora cunnilingus-ul. Daca te joci cu organele sexuale ale unui scorpion, il si ai la mana.

Sagetator

Soldurile si coapsele. La femei si parul. Daca te joci cu parul ei va toarce ca o pisica. Amandoi savureaza ungerea coapselor cu crema. La solduri se fac miscari rotunde. Asta face ca cel mai obosit sagetator sa-si intinda arcul.

Capricorn

Barbatul capricorn se excita usor cand partenera il mangaie cu sanii. Femeia capricorn prefera mangaieri usoare pe burta si sarutul in zona genunchiului. Ambii reactioneaza la mangaieri pe spate. Prezinta, de asemenea, mare sensibilitatein zona de sub brat.

Varsatorul

Interiorul coapselor, varfurile sanilor sunt zone la a caror atingere usoara sentimentul erotic poate atinge culmi nebanuite. Predispozitia catre gingasie determina savurarea mangaierilor calme, tande, culminand apoi cu frenezia cautarii salbatice la momentul orgasmului care poate fi prelungit prin strangere varfurilor sanilor.

Pestii

Picioarele. Reactioneaza la mangaieri usoare ale calcaielor. Placerea cea mai mare o au atunci cand li se freaca degetele de la picioare... (si aici din pacate lipseste o bucata de hartie din vechiul zodiac)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu